skip to Main Content

Presentació

Projecte Gàvius

Us presentem Gàvius, el projecte europeu amb el qual crearem tres aplicatius per informar, tramitar i fer seguiment dels ajuts socials municipals. Tot mitjançant un sistema proactiu i l’ús de la Intel·ligència Artificial.

Butlletins

Butlletí Gàvius 1 Juliol 2021

En aquest primer número sabreu què és Gàvius, on s’ha presentat i quines són les seves fases. També trobareu entrevistes amb l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i l’alcalde de Mataró, David Bote, que ens expliquen el projecte i les raons per dur-lo a terme en ambdues ciutats.

Butlletí Gàvius 2 Octubre 2021

El segon butlletí de Gàvius està dedicat a una etapa clau del projecte: el procés de cocreació. Coneixereu el concepte, l’equip i el desenvolupament de les sessions. També a Inetum, el soci que desenvolupa els aplicatius d’acord amb les conclusions de la cocreació.

Butlletí Gàvius 3 Juny 2022

Ja podeu descarregar el 3r butlletí de Gàvius, on coneixereu els requeriments funcionals de l’aplicatiu. També hi trobareu una entrevista amb EY on es parla dels reptes que afrontem en l’àmbit de la protecció de dades, així com informació sobre la difusió del projecte.

Butlletí Gàvius 4 Novembre 2022

Ja et pots descarregar el 4rt butlletí de Gàvius. Coneixeràs en detall com van anar les proves pilot amb la ciutadania, podràs llegir les dues entrevistes que hem fet als nostres socis de Cimne i de la UPC, t’expliquem què és un tòtem i viatjaràs ammb nosaltres a Cadis i Craiova, on vam presentar l’assistent virtual. No et quedis enrere i coneix ja les darreres novetats de Gàvius!

Back To Top
X