skip to Main Content

Presentem Gàvius a dues trobades a Cadis i Craiova a on es va parlar sobre innovació pública i participació ciutadana

  • El IX Congrés d’Innovació Pública celebrat a Cadis es va centrar en aspectes d’innovació de l’administració i com fer-la més accessible a la ciutadania.
  • La trobada a Romania anava encaminada a conèixer com fer més partícips als ciutadans en les iniciatives impulsades per l’administració pública.

Difondre el projecte en l’àmbit nacional i internacional en xerrades, congressos i ponències sempre ha estat un dels objectius de Gàvius. La creació d’una eina virtual que fa servir la intel·ligència artificial per recomanar ajuts socials als ciutadans i així agilitzar els tràmits amb l’administració, és un projecte totalment innovador que s’ha de donar a conèixer. La finalitat és que altres ciutats, espanyoles i europees, puguin valorar si el projecte els resulta interessant i prou útil com per implementar-ho a les seves administracions una vegada estigui enllestit.

La Project Manager del projecte, Mònica Sagredo, i el Tinent d’Alcaldessa de l’àrea de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Gavà, Jordi Tort, van viatjar del 19 al 21 d’octubre a Cadis per presentar Gàvius dins el IX Congrés d’innovació Pública. En aquest congrés sobre nova governança, es va posar especial èmfasi en els valors, la tecnologia i les persones per aprofitar tot el potencial de les organitzacions públiques. Jordi Tort va explicar com el projecte Gàvius pot modernitzar l’administració, amb una eina digital que facilitarà la relació de la ciutadania amb l’ajuntament. Tot encaminat a fer una administració fàcil, empàtica i accessible per a les persones.

Per continuar amb aquestes tasques de difusió, Mònica Sagredo va viatjar també fins a Romania, concretament a Craiova, entre el 26 i el 29 d’octubre. En un acte organitzat pel projecte Camelot, i dins el programa Europe for Citizens, la nostra project manager va participar en una taula rodona d’intercanvi d’experiències de projectes amb compromís democràtic. Va poder explicar Gàvius, el seu procés de cocreació i com aconseguir des de les administracions locals que la ciutadania s’impliqui de manera activa i democràtica.

A banda de congressos i xerrades, Gàvius també es presenta puntualment a concursos i guardons que premien projectes innovadors que aporten valor als ciutadans. És el cas dels Ted Awards Barcelona, que es lliuraran el 16 de novembre dins l’esdeveniment TedxBarcelona i als quals hem presentat la nostra candidatura. Una manera més de fer difusió del nostre projecte.

Back To Top
X