skip to Main Content
Grups-treball-requeriments

L’equip de Gàvius comença a definir els requeriments funcionals de l’aplicació ciutadana

  • Aquest tipus de requeriments conformen el nucli principal de les funcionalitats de Gàvius i, per tant, són imprescindibles per al desenvolupament de l’aplicatiu per la ciutadania

Les aplicacions que es creen amb Gàvius han d’oferir tota una sèrie de serveis bàsics i imprescindibles, sense els quals no podrien aconseguir els objectius marcats. Són els requeriments funcionals, que en aquests moments estan treballant els socis del projecte. La manera de fer-ho és, primer, definint quins són aquests requeriments i distingint-los dels no funcionals (que no són el nucli del sistema, però que sí influeixen en el seu comportament). Després s’han agrupat els requeriments funcionals inicials i s’han repartit en 8 grups de treball, on hi intervenen les persones que cada soci ha considerat les adequades. Aquesta feina s’està centrant, de moment, en l’aplicatiu destinat a la ciutadania.

excel-requeriments

Els requeriments funcionals s’han agrupat per temàtiques, i s’han fet diversos grups per treballar-los de manera especialitzada.

Els grups de treball tracten temes com la manera de donar-se d’alta a l’aplicació, l’accés al catàleg d’ajuts, el simulador, el recomanador, l’àrea personal de l’usuari o les eines d’ajuda que s’ofereixen. En cadascun d’ells es defineixen necessitats i es proposa la manera de resoldre-les. També s’identifica quines funcionalitats són les generals de l’aplicació, per treballar-les de manera transversal.

Aquesta és una fase molt important del desenvolupament del projecte, sense la qual no és possible avançar. El treball i la coordinació de totes les persones implicades estan permetent aquesta important passa per tenir, en breu, el primer prototip de Gàvius.

Back To Top
X