skip to Main Content

El tòtem que s’instal.larà al vestíbul de l’Ajuntament de Gavà per informar de Gàvius ja està gairebé a punt

  • Hem visitat les oficines dels nostres socis de Cimne, a la UPC de Barcelona, per veure personalment el dispositiu digital i validar el seu ús.
  • El tòtem està pensat perquè la ciutadania pugui interactuar amb ell i amb l’aplicatiu Gàvius, provant l’assistent virtual que estem desenvolupant per demanar ajuts socials.

Gàvius està arribant a la seva última fase de desenvolupament i l’eina virtual estarà enllestida en pocs mesos. Una representació ciutadana va poder testar la versió provisional a les proves pilot que vam fer a l’octubre, però ara tots els ciutadans que ho desitgin tindran l’oportunitat de provar Gàvius abans que la web app definitiva estigui disponible. Ho podran fer a través d’un tòtem que s’instal·larà al vestíbul de l’ajuntament de Gavà. Aquest tòtem és un dispositiu vertical electrònic i tàctil pensat perquè les persones puguin interactuar amb ell i navegar per les diferents pantalles. D’aquesta manera, es podran fer una idea molt més clara de què és Gàvius, perquè servirà i com serà el seu funcionament.

Oktics, l’empresa proveïdora del tòtem, i Cimne, que s’encarrega de la recollida d’informació per fer-la servir de manera adequada als dispositius, ens van convidar a veure’l in situ. L’objectiu era comprovar que aquest tòtem mostrarà la informació correcta i que tot s’està desenvolupant de forma efectiva. Inetum, l’empresa encarregada de dissenyar l’aplicatiu, també va estar a la reunió, per recollir els suggeriments de millora i aconseguir que Gàvius es vegi de la forma més clara i entenedora possible en aquest  smart product o producte intel·ligent.

La sessió va ser molt productiva i de fet, es van demanar pocs canvis. L’aplicatiu està molt bé integrat en el tòtem i es van poder veure poques errades. Totes les pantalles es llegien bé i la navegació era correcta. Els principals suggeriments van ser sobre la distribució del contingut, per fer-lo més centrat i espaiat, i sobre la manera d’aconseguir reduir el temps de càrrega a l’hora de realitzar qualsevol acció.

Aquest tòtem és una de les solucions més eficaces per a la gestió intel·ligent de continguts i per promocionar una eina com a Gàvius entre la població, que així la podrà conèixer en detall i comprovar la seva facilitat d’ús abans que es posi en marxa de manera definitiva.

Back To Top
X